Rätt mått på dina fälgar - för dig i Hofors

Vi har många kunder från Hofors som kommer till oss för att bli nöjda med sina nya däck och fälgar. Vi har ett stort, kvalitativt utbud och konkurrenskraftiga priser. Vi säljer fälgar av märket Ace som är kända för hög kvalitet och snygg design – den bästa kombinationen, om du frågar oss! För att du som är otålig ska slippa vänta har vi en del modeller och mått på lager. Ring gärna på 023-249 00 och fråga innan du åker hit från Hofors, så du kan vara säker på att vi har rätt fälgar hemma.

Det finns några saker som är bra att tänka på i ditt val av nya fälgar. Förutom utseende och pris så behöver de även vara av rätt mått och bra materiel. Är du ute efter Hofors snyggaste fälgar, något som smälter in eller står ut, en fälg du kan ta med dig vid nästa bilbyte? Vi hjälper dig gärna att ge råd och tips via telefon, mail eller på plats i butiken.

Stort sortiment av fälgar och däck

Vi har även ett brett sortiment av däck och andra tillbehör, samt en fullt utrustad bilverkstad. Det gör att vi kan hjälpa dig med det allra mesta kring din bil. Helt klart värt den korta resan hit från Hofors!

Välkommen hit från Hofors, vi hittar rätt fälgar till din bil!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Fälgar Hofors Läs mer