Men, vilka fälgar passar min bil egentligen?

Självklart är du och din bil värda nya, snygga fälgar som håller stilen år efter år. Vill du väcka uppmärksamhet i Hedemora med dina nya fälgar, ge din bil ett lyft och dessutom höja värdet på den? Då är alufälgar det solklara alternativet för dig! Vi har fälgar av märket Ace, som är ett ess på det här med snygga fälgar av hög kvalitet. De är en av världens ledande tillverkare och det finns ett stort utbud av olika mått på deras fälgar. Vi lovar att alla kan hitta något som passar både stilmässigt och praktiskt! Ta gärna en titt på vår hemsida eller ring om du inte hittar det du söker.

Det som genomsyrar hela vår verksamhet är hög kvalitet, god service och bra priser. Vi jobbar även med miljön i fokus och ställer krav på att våra leverantörer kan tillgodose oss med miljövänliga alternativ. Vet du inte vilka fälgar som passar din bil bäst, vad du behöver tänka på eller är du osäker på varför du ens behöver alufälgar till din bil? Då är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon innan du åker hit från Hedemora, för att säkerställa att vi har det du söker hemma. Annars beställer vi gärna hem utifrån dina önskemål!

Däck till dina nya fälgar i Hedemora

Vi har såklart även däck och tillbehör till dina nya fälgar. Hos oss kan du förvara och skifta däcken, få dem monterade och inställda. I tillägg har vi en fullt utrustad bilverkstad som gör att du aldrig behöver gå någon annan stans med din bil. Vår närhet till Hedemora gör det dessutom smidigt för dig att komma hit.

Varmt välkommen!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Fälgar Hedemora Läs mer