Kör tryggt i Hofors med nya däck

Vi har en välutrustad verkstad och ett brett sortiment av däckrelaterade produkter till försäljning. För att göra det enkelt och smidigt kan du självklart förvara dina däck hos oss när de inte används. Vi jobbar med bokade tider och förlängda öppettider under högsäsong för just enkelhetens skull.

Behöver din bil nya däck eller fälgar? Vi erbjuder ett brett sortiment av bra produkter till bra priser, för att du ska kunna köra tryggt - och snyggt! -på vägarna. Om du inte hittar de fälgar eller den dimension på däck som du är ute efter på vår hemsida, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är en privatägd och personlig däckverkstad som vill att våra kunder ska hitta det de söker och vara nöjda med vår service. Därför vill vi hjälpa dig att hitta det du söker till din bil. Ring oss på 023-249 00 eller maila info@dackobilsport.se så hör vi av oss.

Däck- och bilverkstad i ett

Förutom att kunna hjälpa dig med däck till din bil har vi även en fullt utrustad bilverkstad till din tjänst. Här kan du serva bilen, byta kamrem eller bromsar eller göra en felsökning om din bil inte beter sig som den ska. Vi har utbildade mekaniker med lång erfarenhet som tar hand om bilen, oavsett om det är en ny eller äldre modell. Vi har utrustning och kunskap för att kunna lösa det mesta i vår verkstad!

Vi hjälper dig i Hofors med dina däck och din bil!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Däck Hofors Läs mer