Vi tar hand om dina däck från Hedemora

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av bra däck till rimliga priser, som gör det värt att komma från Hedemora till oss. I vårt utbud hittar du däck till olika bilmärken och modeller. Vi har även fälgar och andra däckrelaterade produkter i vårt sortiment och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser på allt i butiken.

När tiden är inne för säsongsbyte av däck är du alltid välkommen till oss. Vi tar gärna hand om dina däck i vårt däckhotell när de inte används, för att du som bor i Hedemora med omnejd ska slippa köra dem fram och tillbaks. På det viset blir det enkelt att byta däck – och du kan dessutom sitta ner med en kopp kaffe under tiden! Dina däck blir alltid tvättade hos oss och självklart kan vi även balansera, montera och genomföra hjulinställningar.

Däck och bilverkstad under samma tak

För att det ska bli lätt att komma med dina däck till oss från Hedemora har vi utökade öppettider under däcksäsongen och har öppet på kvällar vid tidsbokning. Visste du att vi dessutom har en fullt utrustad bilverkstad som tar emot alla märken och årsmodeller? Med vår breda kunskap och erfarenhet tar vi hand om dig och din bil.

Varmt välkommen att ta med dina däck från Hedemora till oss!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Däck Hedemora Läs mer