På jakt efter något särskilt däck eller fälg?

Vi har ett brett sortiment av bra däck och fälgar till bra priser för att du ska kunna köra både tryggt – och snyggt. Du kan hitta vårt lagerförda sortiment här på hemsidan, under rubrikerna sommar- och vinterdäck. Välj vilken storlek du vill ha på däcken så kan du se vårt sortiment samt priser direkt på skärmen. Vi har däck från märken som Continental, Achilles, Nokian och Hankook. De fälgar vi har i lager är av märket Ace.

Är du på jakt efter något särskilt märke eller dimension på dina däck är du välkommen att höra av dig till oss så ser vi om det är något vi kan lösa. Bor du i Borlänge får du gärna ringa oss på 023-249 00 eller komma in när du har vägarna förbi Falun - du hittar oss på Bondegatan 3. Vi värnar om våra kunder och vill serva er genom att hjälpa er hitta de bästa däcken för just dig och din bil!

Däck med omtanke om vår miljö i Borlänge

För oss är miljön viktig. Vi vill verka för en hållbar framtid och produkter som är snälla mot vår omgivning här i Borlänge och Falun. Vi jobbar därför i nära samarbete med våra leverantörer för att kunna erbjuda däck och andra produkter som har miljömärkningar och som inte sliter onödigt mycket på vår natur.

Välkommen till oss från Borlänge!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Däck Borlänge Läs mer