En bilverkstad med bredd - för dig i Rättvik

Vår verkstad hittar du på Bondegatan 3 i Falun och vi har kunder från så väl Rättvik som andra närliggande orter. Vi sätter stor stolthet i att jobba med bred kunskap och lång erfarenhet. Med vår välutrustade bilverkstad kan vi hjälpa dig med allt från service till större reparationer och vi tar emot så väl bilar av äldre modell som nya bilar. Vi är din lokala bilverkstad, oavsett om det har uppstått en akut situation eller om det är en planerad service.

Behöver du byta olja, kamrem eller genomföra en snabb service av bilen? Byta däck, köpa nya däck, hitta snygga fälgar till bilen? I vår bilverkstad kan vi erbjuda felsökning via diagnostiseringsverktyg, service (med möjlighet att nolla serviceindikatorn), bromsjobb, byte av kamrem och allt som rör dina däck och fälgar. Vi tar emot bilar av alla märken och modeller. Vi har även ett däckhotell så att du som bor i Rättvik kan förvara dina däck hos oss och slippa transportera dem fram och tillbaka.

Smidiga öppettider för dig som bor i Rättvik

För din smidighets skull har vi öppet vår bilverkstad under kvällstid vid förbokning. Detta innebär att du som bor i Rättvik har möjlighet att ta dig hit när det passar dig. Under högsäsong för däckskifte har vi självklart även förlängda öppettider för att vi ska hinna med det ökade trycket, utan att det påverkar vårt arbete i verkstaden.

Varmt välkommen!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Bilverkstad Rättvik Läs mer