Däck- och bilverkstad för dig som bor i Hedemora

Vi på Däck & Bilsport kan erbjuda allt från snabbservice och kamremsbyte till att felsöka din bil. Vår verkstad har bland annat 4 st gasmätare, utrustning för att nolla serviceindikatorn på din bil och diagnosverktyg för felsökning. Vi tar oss an alla bilmärken och har kunskapen och utrustningen för att kunna lösa det mesta.

I tillägg till vår bilverkstad har vi även en däckverkstad och butik när det blir dags att skifta eller skaffa nya däck. Självklart har vi även andra tillbehör så som fälgar och andra däckdetaljer och du som bor i Hedemora är alltid välkommen att förvara dina däck i vårt däckhotell. På så vis kan du enkelt och smidigt skifta bilens däck hos oss när det är dags och du behöver inte krångla med däcktvätt och bultar som sitter fast.

En bilverkstad nära Hedemora med miljöfokus

Vi jobbar med miljön i fokus och har ett nära samarbete med våra leverantörer för att säkerställa att vi har produkter som går i linje med vår miljöpolicy och ett hållbart tankesätt. Alla delar av vår verksamhet ska alltid ta hänsyn till vår miljöpolicy och bedrivas enligt gällande miljölagkrav.

Välkommen till en bilverkstad med närhet till Hedemora!


Ring oss 023-249 00

Nyckelord:
Bilverkstad Hedemora

Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Bilverkstad Hedemora Läs mer