En bilverkstad i Falun som tänker på miljön

Tillsammans med en fullt utrustad bilverkstad kan vi därför erbjuda dig en kvalitativ och tryggt genomförd reparation eller service. Vi vill gärna bistå dig som bor i Falun med omnejd hjälp med din bil!

Ibland kanske det rör sig om en snabb rutinservice, andra gånger behöver bilen felsökas eller repareras. Vår verkstad är utrustad för att kunna ta emot så väl äldre som nyare bilar och vi tar emot alla modeller. Oavsett vilken typ av jobb vi genomför eller vilken bil vi jobbar med, så gör vi det med miljön i åtanke. Vi vill bidra till en långsiktig och hållbar utveckling och jobbar i nära samarbete med våra leverantörer för att kunna erbjuda produkter och tjänster med minsta möjliga miljöpåverkan.

Är vi din nya bilverkstad i Falun?

Har du frågor kring om vi är rätt verkstad i Falun för dig och din bil? Då får du gärna slå oss en signal på 023-249 00 eller kom in till oss på Bondegatan 3. Vi kan även ta emot dig kvällstid vid behov och som komplement till verkstaden erbjuder vi även ett brett sortiment av däckprodukter. Många av våra kunder uppskattar enkelheten och tryggheten i att kunna vända sig till oss med allt från däck- till kamremsbyte.

Välkommen att bli en av våra nöjda kunder du också!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Bilverkstad Falun Läs mer