En trygg bilverkstad för dig som bor i Borlänge

Behovet av en bilverkstad kan dyka upp plötsligt, eller vara något man planerar långt i förväg. Oavsett vilken situation du befinner dig i så finns vi på Däck & Bilsport där för dig som bor i Borlänge. Vi kan hjälpa dig med allt från en snabbservice till mer omfattande reparationer, felsökning och byte av kamrem eller bromsar. Kort och gott löser vi det mesta!

Vår bilverkstad är utrustad med bland annat 4 st gasmätare och självklart kan vi nollställa serviceindikatorn på din bil efter genomförd service. Vi tar gärna emot bilar av så väl äldre som nyare modeller. Vi har bred erfarenhet och ett brinnande intresse för att din bil ska bli väl omhändertagen och rulla tryggt på gatorna i Borlänge. Efter många år i branschen kan vi det här med bilar – för att du ska kunna tänka på annat. Många av våra kunder pendlar hit och tycker det är bekvämt att lämna in bilen medan de är på jobbet, eller under tiden de utför andra ärenden.

En kombinerad däck- och bilverkstad

Precis som vårt namn antyder så har vi i tillägg till vår bilverkstad även ett brett sortiment för däck och fälgar. Här kan du smidigt förvara dina däck mellan säsongerna och få hjälp med hjulskifte, hjulinställningar och balansering. Att dessutom slippa släpa med däcken hem till Borlänge är mycket uppskattat. När det är dags för nya däck har vi kvalitativa däck till rimliga priser att erbjuda, se gärna vidare på vår hemsida under sommar- eller vinterdäck för att se vårt utbud i större detalj.

Välkommen från Borlänge till din däck- och bilverkstad!


Ring oss 023-249 00
Verkstad & Service

Kampanj Vårservice 1195:-

Gäller 4 Cyl bilar upp till årsmodell -97
(Byte av stift, olja, oljefilter)

Läs mer
Sommar & Vinterdäck

Vi har ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Bra däck och bättre priser!

Bilverkstad Borlänge Läs mer